Diari La Veu del País Valencià
Les víctimes del Metro entren per la porta de la dignitat al Palau de la Generalitat

ACN / RedactaVeu / València

En la reunió s’han abordat els actes previstos per al divendres, jornada en la qual es compleix el novè aniversari de l’accident, així com les demandes que plantegen des de l’AVM3J. “És el començament d’una reparació, després de nou anys de l’accident, ja és hora que les víctimes entren per la porta gran del Palau de la Generalitat”, ha indicat Oltra.

Oltra ha desitjat que finalment puguen tancar una ferida. Tot el dol l’han de poder tancar i que els dies 3 siguen cada vegada menys dolorosos, sempre ho seran però ho seran menys per la part política”.

El ple de les Cots Valencianes del divendres, jornada en la qual es compliran 9 anys de l’accident del metro, es dedicarà íntegrament a la tragèdia amb la proposta de creació d’una comissió especial d’investigació, presentada pels grups parlamentaris Socialista, Compromís, Podem i Ciudadanos.

Posteriorment, es debatrà la presa en consideració de la Proposició no de llei de tramitació especial d’urgència sobre la realització d’accions amb relació a les responsabilitats que es determinen en aquesta comissió i l’adopció de mesures legislatives, informatives i de col·laboració amb la justícia per a l’esclariment de la veritat, presentada pels mateixos grups.

Comparteix

Icona de pantalla completa