Diari La Veu del País Valencià
El Rototom Sunsplash 2013 aspira aconseguir el seu ʹrècordʹ amb 200.000 espectadors
EuropaPress / Benicàssim

El Festival Rototom Sunsplash, que se celebrarà a Benicàssim del 17 al 24 d’agost, espera arribar amb l’edició de 2013, a 200.000 espectadors. Això suposaria un ‘rècord històric’ d’afluència en la seua trajectòria al recinte municipal de festivals, segons estimacions de l’organització.

L’any passat la xifra assolida va ser de 175.000 persones. ʺPer tant, es va col·locar al podi de festivals com el certamen més important del país pel nombre d’entrades venudesʺ, destaquen els responsables de l’esdeveniment.

En aquesta ocasió, el festival de música reggae arriba a la vintena edició amb unes excel·lents perspectives. Per a obrir boca als aficionats, l’organització del certamen comença a revelar els noms que encapçalaran el cartell. És el cas de Damien Marley, un dels fills de Bob Marley, que oferirà a Benicàssim el seu únic concert a Europa.

El director del Rototom Sunsplash, Filippo Giunta, ha assenyalat que s’espera que 2013 “siga un gran any per al festival, una cosa que es percep pel nombre de passes venuts i per l’ambient que es respira”.

Giunta ha afegit que la celebració del 20é aniversari del Rototom Sunsplash ʺfa que existisquen una bones sensacionsʺ. ʺS’espera una cosa molt gran, molt especialʺ, ha asseverat. A més, pel que fa a les activitats extramusicals, el festival vol donar una major importància a tots aquells temes relacionats amb el medi ambient.

#Sunbeach @ Rototom Sunsplash 2012

Comparteix

Icona de pantalla completa