Diari La Veu del País Valencià
Detingut a Torrent després d’amenaçar de mort la seua dona embarassada i els seus fills

EP / Torrent.

Agents de la Policia Nacional i de la Policia Local de Torrent han detingut un home de 42 anys acusat d’un delicte de maltractaments físics en l’àmbit familiar després que agredira presumptament la seua dona, embarassada, en el transcurs d’una discussió i l’amenaçara de mort amb un ganivet a ella i els seus fills.

Segons ha informat la Prefectura Superior de Policia en un comunicat, la dona va ser traslladada al centre de salut de Torrent i d’ací remesa a un hospital de València per a ser assistida de les lesions que presentava i a causa del seu estat de gestació.

Els fets van ocórrer de matinada, quan agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats pel 091 perquè es dirigiren a un domicili en el qual s’estava produint una agressió d’un home a la seua dona en presència d’un dels seus fills.

Els policies es van dirigir al lloc i després de picar a la porta van ser rebuts per un home. A l’interior del domicili van veure una dona asseguda amb una borsa de gel en el peu esquerre, sanglotant i fent gestos als agents perquè tancaren la porta.

Els agents van intuir que moments abans el matrimoni havia mantingut una discussió i en el transcurs de la mateixa el marit l’havia colpejat en diverses ocasions i en diferents parts del cos, a més d’esgrimir un ganivet de grans dimensions alhora que amenaçava de mort a ella i els seus fills.

Els agents el van detenir com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments físics en l’àmbit familiar. L’arrestat, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Comparteix

Icona de pantalla completa