Diari La Veu del País Valencià
Jordi Évole i Josep Martín Gómez citats a Morella

Redactaveu / Morella

‘Cita a Morella’ és un espai que pretén convertir Morella en un lloc de reflexió cultural tractant diferents temes d’interès i d’actualitat. És per això que, des de 2013 fins enguany s’ha potenciat aquest cicle portant periodistes, escriptors, cantautors o juristes de prestigi com Javier Sierra, Rosa Maria Calaf, Rosa Regàs, Antoni Puigverd, Juan José López Burniol, José María de Mena, Xavi Sarrià, Pablo Guerrero, Víctor Amela, Elena Moya, Martí Gómez, Manuel S. Jardí, Manuel Milián Mestre, Carmen Amoraga, Rosa Toran o Mapi Amela. El cicle, però, està organitzat per l’Ajuntament de Morella, Els Ports Ràdio i el Club d’Amics de la Radio.

Aquesta edició del ‘Cita a Morella’ va comptar amb el periodista i director de l’espai televisiu ‘Salvados’ Jordi Évole i amb el periodista i comunicador Josep Martín Gómez, entre els quals es va mantenir una conversa que els conduí a reflexionar sobre periodisme, mitjans de comunicació, política i societat, disciplines que coneixen perfectament.

L’acte va estar obert pel primer edil morellà i el director de Comunicacions dels Ports, Ricardo Querol, ambdues entitats organitzadores del cicle. Per la seua banda Rhamsés Ripollés assenyalà que “és un luxe poder comptar a la nostra localitat amb dos periodistes de la categoria d’Évole i de Martín Gómez”, també va aprofitar per agrair la participació, malgrat la complicada agenda, d’Évole, així com la col·laboració de Martín Gómez per organitzar l’acte.

Ripollés va recordar que “el Cita a Morella continua amb el seu objectiu de convertir Morella en un espia de reflexió i, per això, hem de continuar potenciant aquest cicle cultural comptant entre nosaltres amb importants escriptors, periodistes, docents o emprenedores”.

La conversa, seguint un to desenfadat i característic, sobretot d’Évole, va estar presidida pel President de la Generalitat, Ximo Puig i per l’alcalde de Morella Rhamsés Ripollés. La recaptació de l’acte es destinarà a les víctimes del terratrèmol de Nepal.

Comparteix

Icona de pantalla completa