Diari La Veu del País Valencià
Joan Ribó: ‘Es retiraran tots els símbols franquistes de la ciutat’

RedactaVeu / València.

Antifeixistes.org i La Veu del País Valencià han començat la campanya NO a la simbologia franquista al País Valencià i ja ha tingut les primeres reaccions i transcendència en altres mitjans de comunicació com ACN, La Vanguardia o Racó Català.

Així l’alcalde de València, Joan Ribó, ha declarat aquest dimecres davant els periodistes després del ple municipal que “és evident” que retiraran la simbologia franquista, fet en el qual coincideix tot l’equip de govern. Sobre els terminis, ha reconegut que “no és el primer tema” d’actuació del consistori, ja que hi ha d’altres “més urgents”.

Cal recordar que La Veu del País Valencià i Antifeixistes.org mamprenen una campanya per a localitzar els vestigis de la dictadura franquista als pobles i ciutats del País Valencià, i demanar a les respectives corporacions municipals la seua retirada. Ambdós portals informatius conviden els lectors i lectores a participar a la campanya enviant una fotografia i la ubicació de tots aquells carrers, places, monuments o qualsevol altre tipus de residu franquista que encara hui roman als nostres pobles i ciutats, al correu [email protected] o omplint aquest formulari.

Comparteix

Icona de pantalla completa