Diari La Veu del País Valencià
La PAH d’Elx aconsegueix paralitzar el desnonament d’una família amb tres bebès
Europa Press / Elx

El desallotjament del pis afectava una família de nacionalitat marroquina, amb tres bebès de poca edat –huit mesos, any i mig i tres anys–, que ara podran seguir en l’habitatge sobre el qual el banc (BBVA) ha demanat el desnonament judicial.

Una vegada aconseguida la paralització de desallotjament de l’habitatge, la Plataforma d’Afectats per les Hipoteques d’Elx seguirà intervenint amb l’entitat bancària a fi de tractar d’aconseguir un lloguer social que evite definitivament el desnonament.

El portaveu de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, José Antonio Serrano, ha sigut qui ha informat els mitjans, a les portes de l’edifici on es troba l’habitatge, que finalment l’entitat bancària ha paralitzat el desallotjament “per a evitar la repercussió mediàtica”.

Serrano ha criticat que la intenció dels bancs “és seguir desnonant gent, a pesar que des de l’Administració es diga el contrari”.

Per la seua banda, el ciutadà afectat pel desnonament ha expressat la seua “felicitat” per l’ajornament i la seua “gratitud” cap a la labor de la Plataforma d’Afectats per les Hipoteques. Ha explicat que després de quedar-se sense treball no va poder afrontar el pagament de la hipoteca i la manutenció de la seua dona i els seus tres fills, però ha incidit que ara està sis mesos treballant per la qual cosa ha admès que podria afrontar un pagament “d’uns 250 euros mensuals”.

Comparteix

Icona de pantalla completa