Diari La Veu del País Valencià
La Universitat de València obri la inscripció de 108 màsters oficials
RedactaVeu / València

Per al curs 2013-2014, la Universitat ofereix un total de 4.800 places de nou ingrés, repartides en màsters de totes les branques del coneixement: 14 en Art i Humanitats; 15 en Ciències Bàsiques, 21 en Ciències de la Salut, 50 en Ciències Socials i Jurídiques, i 8 en Enginyeria i Arquitectura.

El Servei de Postgrau de la Universitat, ubicat a l’edifici de Rectorat (avinguda de Blasco Ibáñez, 13) disposa de tota la informació d’aquest procés, la qual es pot demanar per correu electrònic ([email protected]) o per telèfon (34 9639 83229). En qualsevol cas, la informació necessària sobre els màsters i els tràmits per a preinscriure’s està accessible en línia des de l’adreça: uv.es/uvweb/universitat

No obstant açò, el Màster en Professor/a d’Educació Secundària, que disposa d’un procediment específic d’admissió, iniciarà el període de preinscripció a la fi del mes d’abril.

Cal remarcar que l’oferta de màsters de la Universitat de València és demandada de forma creixent per estudiants estrangers. En aquest sentit, el curs passat, un 18% dels matriculats procedia d’altres països.

Els interessats poden accedir a diferents beques per a cursar els estudis de màster. A la convocatòria general del Ministeri i a les ajudes de la Generalitat, la Universitat afegeix la seua convocatòria d’ajudes a l’estudi, la quantitat de les quals s’ha incrementat enguany fins a 900.000 euros per a estudis oficials de grau i postgrau. A més, alguns màsters obtenen fons d’entitats públiques i privades, que permeten convocar beques específiques. La informació d’aquestes beques es publica a la web de postgrau a l’apartat de ‘beques i ajudes’.

Així mateix, hi ha beques específiques adreçades a estudiants procedents de països en vies de desenvolupament. La Universitat convoca, per exemple, les beques Luisa Cardona, mitjançant el Vicerectorat de Relacions Internacionals. A més, el Ministeri d’Afers Exteriors i altres països, com ara Perú, tenen també convocatòries especials.

Pel que fa a l’inici del procediment de preinscripció de màsters per al curs 2013-2014, la vicerectora de Postgrau, Rosa María Marín Sáez, ha volgut destacar que la Universitat de València disposa de l’oferta de postgraus oficials “més àmplia i completa del Sistema Universitari Valencià”.

Comparteix

Icona de pantalla completa