Diari La Veu del País Valencià
Ovidi Montllor i La Gossa Sorda, protagonistes del Feslloch 2015
ACN / Benlloch

El coordinador de La Gira d’Escola Valenciana, Voro Golfe, assenyala que el cartell d’enguany s’ha confeccionat atenent a la diversitat musical i repartint la presència de bandes, combinant així caps de cartell i grups que debuten per primera vegada al festival, com és el cas dels Amics de les Arts o Ebri Knight.

Al llarg de 30 actuacions programades, hi haurà espai per a una dedicada als més xicotets, dissabte al matí amb Els Trobadorets, i per a l’actuació de l’humorista Eugeni Alemany, dissabte a la vesprada. També hi haurà un ‘Espai Ovidi’, a l’Auditori, que comptarà amb la presentació del llibre Ovidi Montllor. Un obrer de la paraula, amb la intervenció de l’autor, l’alcoià Jordi Tormo.

Així mateix, la taula redona ‘Perquè volem’, comptarà amb Toti Soler, Núria Cadenes, Josep Vicent Frechina i Reis Juan, precedint el concert del guitarrista d’Ovidi amb Gemma Humet.

L’edició d’enguany serà la primera després del canvi polític al País Valencià. Sobre aquesta qüestió Voro Golfe, adverteix que “si açò ens fa pensar que rebrem subvencions i tenir facilitats que no hem tingut abans crec que no ens anirà massa bé”.

Golfe afegeix que el festival ha d’intentar mantenir un bon nivell organitzatiu i de programació “i si després hi ha ajuts o subvencions per a la promoció de la música en valencià benvinguts siguen, sense que això siga el clau on ens agafem per a no ser tan exigents amb nosaltres mateixos”.

El Feslloch obrirà portes amb un correbars conduït per la Xaranga de Benlloch, conformada per músics de la banda municipal del poble, que acompanyaran els feslloquers i feslloqueres que vulguen gaudir del festival des del primer minut.

Enguany l’escenari principal es trasllada al camp de futbol del poliesportiu municipal de Benlloch, que està al costat de la zona d’acampada del festival. L’organització assenyala que hi haurà una oferta més variada de paradetes gastronòmiques i de marxandatge. Amb el nou emplaçament hi haurà així mateix una major capacitat de públic i potència sonora per als concerts.

Comparteix

Icona de pantalla completa