Diari La Veu del País Valencià
EUPV promou trobades amb Compromís i Podem de cara a les eleccions generals
Europa Press / València

Sanz ha valorat que es tracte d’una iniciativa “que sorgeix de les organitzacions de base popular que han arribat als ajuntaments i que tenen la voluntat d’aconseguir també el canvi en les eleccions generals”.

Per açò, ha remarcat que des d’EUPV estan donant suport i opina que seria bo que la plataforma es “concrete en totes les comunitats autònomes” per a poder guanyar pes electoral de cara a la representació en el Parlament espanyol.

Des d’EUPV “estem decidits a promoure espais de trobada i enteniment” i crec que “Podem reflexionarà i veurà que la societat demana canvi”, ha apuntat.

D’altra banda, Marga Sanz ha avançat que tractaran de concertar una cita amb Compromís i també amb Podem “per a veure la manera d’incorporar-se a una candidatura “que naix de la confluència social i popular”.

De fet, ha agregat, “al País Valencià es dóna eixa confluència i per açò nosaltres estem en contacte amb altres partits per a constituir aquest procés” amb l’ull posat en el 13 de desembre com a “data clau”.

Comparteix

Icona de pantalla completa