Diari La Veu del País Valencià
Ontinyent en nivell roig d’alerta per altes temperatures

RedactaVeu / Ontinyent

La ciutat d’Ontinyent es torna a trobar hui divendres en nivell roig d’alerta per altes temperatures, tal com ha determinat la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana.

S’espera que les temperatures vagen pujant i es preveu que aquesta situació es puga allargar durant diversos dies, en què el mercuri pot tornar a superar els 40 graus. La regidora de Sanitat, Matilde Francés, ha incidit en la importància d’atendre degudament els xiquets menuts i ancians, que són els més vulnerables a la deshidratació, ja que tenen una menor sensació de set, així com les embarassades i persones que patisquen malalties cròniques que requerisquen medicació.

Igualment, es recomana seguir les habituals mesures preventives, com ara beure molta aigua i líquids sense alcohol ni cafeïna, realitzar menjar lleugers, estar en llocs frescos, evitar eixides a l’exterior en les hores centrals del dia, així com activitats que requerisquen un esforç important, utilitzar roba lleugera i de colors clars i no oblidar l’ús de protecció solar.

Comparteix

Icona de pantalla completa