Ciudadanos: ‘La renúncia de Ciscar és benvinguda, però el PP encara té un imputat’

El síndic adjunt, Emigdio Tormo afirma que és “impossible donar suport a un partit amb un imputat per prevaricació”
13 juliol 2015 01:00h
Emigdio Tormo, Ciudadanos.

RedactaVeu / Alacant.

“La renúncia de José Ciscar a presentar la seua candidatura a presidir la Diputació d'Alacant és benvinguda, però el PP encara té un imputat per prevaricació en la seua llista per a aquesta Institució”. Així s'ha pronunciat el síndic adjunt de Ciutadans (C’s) en les Corts Valencianes, Emigdio Tormo, després que Ciscar haja anunciat que deixarà l'acta com a diputat provincial.

Segons ha explicat Tormo, “les dues línies roges de C’s per a permetre que governe la llista més votada són la regeneració democràtica i que no hi haja imputats”.

“Ciudadanos va considerar que Ciscar no podia ser el president de la Diputació perquè la seua gestió política com a conseller i com a vicepresident del Consell no l'avala per a gestionar els 200 milions d'euros que la corporació té de pressupost”, ha assenyalat el síndic adjunt de C’s, qui ha subratllat que “C’s no donarà suport a cap llista en la qual hi haja imputats per corrupció”.

“Ciscar ha demostrat responsabilitat, però encara queda la segona part i és impossible votar la llista més votada si Cano Bernabé, imputat per prevaricació i per desobediència a sentència ferma, no renuncia a la seua acta de diputat provincial”, ha conclòs Tormo.

 
next