Diari La Veu del País Valencià
Pau, Sergio, Anna i Tamara, guanyadors dels abonaments per a l’Acampada Jove 2015

RedactaVeu / València

Pau Compte de Vilafranca, Sergio Navarro de València, Anna Pérez de l’Alcúdia i Tamara Rodríguez de Martorell han estat els guanyadors del sorteig de 4 abonaments per a l’Acampada Jove 2015 que enguany se celebra a la vila de Montblanc els pròxims dies 16, 17 i 18 de juliol.

En el sorteig encetat per La Veu del País Valencià han participat un total de 121 persones.

Els i les agraciades amb els 4 abonaments podran recollir la seua entrada en les taquilles prèvia identificació.

La Veu del País Valencià felicita els guanyadors/res i agraeix la col·laboració de tots els participants en aquesta iniciativa.

Per participar en el sorteig només calia omplir un formulari amb les dades reals i número de document d’identitat dels participants, només s’admetia una participació per persona. El sorteig es va tancar ahir 14 de juliol a les 22.00h i ara s’anuncien els guanyadors, que podran recollir la seua entrada en les taquilles prèvia identificació.

L’Acampada Jove és el festival musical més important dels Països Catalans i ocupa un lloc privilegiat en el calendari independentista. És el primer festival de música dels Països Catalans, que organitzen les JERC des de 1996 amb la col·laboració voluntària de tot el jovent independentista. Aquest any l’acampada celebra el seu 20 aniversari, cosa que indica que l’Acampada Jove és un dels projectes més sòlids de la música del nostre país.

Després de nou anys a Arbúcies i quatre a Sant Celoni, aquest any la festa es consolida a la vila de Montblanc amb la setena edició consecutiva, que convertirà la capital de la Conca de Barberà en el punt de trobada del jovent independentista fidel al somni el 16, 17 i 18 de juliol.

Esteu atents perquè en breu La Veu del País Valencià llançarà nous concursos per als seus lectors.

>

Comparteix

Icona de pantalla completa