Diari La Veu del País Valencià
La Policia multa Juan Cotino per excés de velocitat en un carrer de València

Europa Press / València

Pel que sembla, els fets es van registrar la passada setmana i Cotino va ser multat per circular a 80 km/h en un carrer on el límit de velocitat era de 50 km/h. Per aquest motiu, li van imposar 400 euros de multa i li van retirar quatre punts del permís de conduir, tal com publica hui el diari ‘Levante-EMV‘.

Sobre aquest assumpte, el regidor de Mobilitat Sostenible en el consistori valencià, Giuseppe Grezzi, ha afirmat en una roda de premsa, en preguntar-li per aquesta multa, que, “potser, Cotino no té el costum de respectar les lleis”. “Potser els cicles de plantació dels caquis sí, però en açò hem vist que no respecta molt la legalitat”, ha agregat l’edil en referència a la decisió de l’exdirigent del PP d’abandonar la política per a dedicar-se professionalment a la plantació de caquis.

Provida

Així mateix, ha subratllat que “un provida com Cotino hauria de cuidar més la vida respectant els límits de velocitat, entre altres coses”. D’altra banda, Grezzi en el seu compte de Twitter, ha penjat la informació que publica hui ‘Levante’ sobre aquest tema i ha agregat: “No sigues com ell. Respecta els límits de velocitat i els semàfors. Respecta la vida”.

Comparteix

Icona de pantalla completa