Diari La Veu del País Valencià
Xavi Castillo dedica una actuació a les víctimes del metro a Burjassot
RedactaVeu / Burjassot

Tots els beneficis de l’actuació de Xavi Castillo es destinaran a finançar el ‘Projecte artístic 3 de juliol’, un monument dissenyat per l’artista Anja Krakowski, que s’alçarà tot just dalt de la revolta del sinistre de la Línia 1, al carrer Sant Vicent de València, “en memòria de les víctimes mortals i dels ferits de l’accident del metro que ha de servir per recordar-nos que un fet així no ha de tornar a produir-se”.

La col·laboració de Xavi Castillo amb les víctimes del metro ve de llarg. Castillo i la companyia Pot de Plom Teatre ja van dedicar el seu primer ‘Veriue-ho Show’ a la lluita de l’AVM3J. A més a més, les víctimes d’aquest accident també són un dels protagonistes al llibre editat per Pot de Plom Teatre i el dibuixant Lalo Kubala ‘Barbaritats Valencianes. de la visita del Papa al “caloret” de Rita’, presentat fa uns mesos a València.

Les entrades per a l’acte ja estan disponibles a la web www.instanticket.es. També es poden comprar a València a les Llibreries Primado, Soriano i El Cresol, a la Casa de Cultura de Burjassot (de 9 a 14 hores) i a la taquilla del centre cultural des de dues hores abans de començament de l’espectacle.

Amb el propòsit de contribuir econòmicament a sufragar la realització del monument en memòria de les víctimes, l’Associació ha engegat una campanya en Verkami amb la qual sol·licita la col·laboració.

El 3 de juliol de 2006 un fatídic accident va produir la mort de 43 persones i va deixar ferides de diferent consideració a 47 més. Des de llavors l’Associació ha mantingut visca una lluita ciutadana perquè la memòria dels seus familiars servisca perquè mai més torne a succeir alguna cosa així.

Comparteix

Icona de pantalla completa