Diari La Veu del País Valencià
Compromís obri un procés de selecció de personal per aquesta legislatura

RedactaVeu / País valencià

El grup parlamentari Compromís a les Corts ha obert un procés de selecció per a contractar personal per a l’actual legislatura, en concret es tracta de dos places de periodista, una per a València i una altra per a Alacant i tres d’auxiliar administratiu, dos per a València i un per a Alacant.

Les bases d’aquest procés de selecció ja estan disponibles en la web de la coalició. Els interessats i interessades poden remetre els seus currículums fins al pròxim dimecres 22 de juliol a l’adreça de correu electrònic [email protected] o presencialment en la seu del grup parlamentari a les Corts, c/Llibertat S/N de València.

El procés de selecció finalitzarà el pròxim dijous 30 de juliol i la incorporació dels nous treballadors serà efectiva a partir de l’1 de setembre.

Així mateix, els diputats i diputades del grup han iniciat també el procés de selecció del personal d’assessorament. Els interessats en aquestes places, les bases de les quals també estan en la web de Compromís, poden enviar el seu currículum per a formar part d’una Borsa de Propostes a: [email protected] Aquesta borsa estarà a disposició dels diputats i diputades per a la seua selecció.

Comparteix

Icona de pantalla completa