Joan Ribó, heroi de videojoc

L’alcalde de València és l’heroi d'un videojoc per a salvar el Cabanyal en el qual circula amb bicicleta esquivant obstacles i lluitant amb enemics com Camps i Barberá per a aconseguir l'Ajuntament del cap i casal
16 juliol 2015 01:00h
Imatge del videojoc protagonitzat per Joan Ribó.
RedactaVeu / València

Joan Ribó ja és un tot un superheroi del segle XXI. J.M.A ha creat un videojoc, ‘Salvar el Cabanyal’, en què el primer regidor del cap i casal recorre els carrers de València amb la seua bicicleta, en la qual els jugadors han d’esquivar obstacles i adversitats en el seu camí cap a l'Ajuntament de València per a poder salvar el barri del Cabanyal.
 

En el seu passeig pel Cabanyal, l’alcalde de València ha d’evitar contenidors d'escombraries i cotxes oficials que tracten d'atropellar-lo. Per a defensar-se, Ribó llança paquets de 'fartons'.

El viatge de l’alcalde de València continua per altres escenaris de la ciutat com ara la Ciutat de les Arts i les Ciències, on un ‘malvat’ Francisco Camps en forma de drac alat tracta de derrocar-lo. En aquest escenari, Ribó compta amb l'ajuda de Mònica Oltra, que apareix pilotant un plat volador i li proporciona vides extra en forma de malles de taronges.
 

L'skyline' del cap i casal és una altra de les localitzacions del videojoc. En aquest escenari, el primer regidor de València viatja sobre un núvol i és atacat per 'masclets' i botelles de ginebra. La travessia acaba en la plaça de l'Ajuntament, on l'enemic final és l'exalcaldessa Rita Barberá, dalt d'una granera, que fa sonar una versió patxanguera del 'Caloret' sobre el missatge de 'game over' si derrota el primer edil.


next