Diari La Veu del País Valencià
Quaderns Rubio comença la seua expansió en el mercat alemany
RedactaVeu / EuropaPress / Internacional

Per a l’exportació del mètode a Alemanya, Quaderns Rubio ha creat un equip integrat per professionals que adapten els materials a la cultura i la llengua teutona, ja que l’abecedari alemany té més lletres. Els quaderns que s’editaran són els d’Educació Infantil, Escriptura i Llibre d’Acolorir i està previst que després s’exporten els d’Estimulació Cognitiva.

La presentació dels Quaderns Rubio a Alemanya tindrà lloc en el marc de la Fira del Llibre de Frankfurt, considerada com el “major punt de trobada” per a autors, editors, llibreters, que tindrà lloc del 9 al 13 d’octubre. Editono procurarà entrar en el sistema educatiu alemany i té previst que, en un període de dos anys, els Quaderns Rubio siguen un “producte consolidat” dins el mercat alemany.

Encara hui, molta gent té el record d’aquells quaderns de tapes grogues, ja que de menuts sovint es tenien que enfrontar a les fulles de problemes. Actualment, Rubio ens ofereix una amplia gama de quaderns per a preescriptura, escriptura, operacions i problemes en valencià, amb nous dissenys i colors, però sense perdre la seua identitat.

Comparteix

Icona de pantalla completa