Diari La Veu del País Valencià
Alberic recapta fons per ajudar la família de Bernat

RedactaVeu / Alberic

A més a més, l’Ajuntament d’Alberic ha instal·lat una pancarta amb la imatge de Bernat Martínez, i la llegenda de “Per Sempre Bernat 76” en la balconada de la Casa Consistorial, una mostra més de consideració i de dedicatòria al pilot.

Alex Martínez, germà del mort, tenia previst traslladar-se hui mateix a EUA, sobre les 13.00 hores, amb la finalitat d’accelerar, el màxim possible, la repatriació del cadàver de Bernat. La Presidència de la Generalitat Valenciana, ha posat a la seua disposició un vehicle oficial perquè realitze els tràmits burocràtics previs i per al seu trasllat a l’aeroport. Així mateix, l’Alcalde d’Alberic, Toño Carratalá, acompanyarà personalment Alex en aquests tràmits fins a la seua partida cap a EE.UU, al mateix temps que l’Ajuntament subvencionarà econòmicament l’estada del germà del pilot en la nació americana.

Cal apuntar que s’estan realitzant els tràmits necessaris perquè, des de l’Ajuntament, s’òbriga un compte bancari amb la finalitat de recaptar fons que ajuden econòmicament la família de Bernat a fer front a les costoses despeses que les gestions necessàries per a la repatriació del cos requereixen.
Després del tràgic accident, l’Ajuntament d’Alberic va decretar tres dies de dol oficial en aquesta població de la Ribera Alta, durant els quals les banderes dels edificis públics municipals onejaran a mig pal, i ordenà la suspensió de tots els actes públics previstos per a aquests dies.

Comparteix

Icona de pantalla completa