Diari La Veu del País Valencià
El conseller Marzà inicia el treball per a elaborar un Pla estratègic cultural
RedactaVeu / València

Els responsables de Cultura s’han reunit aquesta setmana amb interlocutors de la Federació de Societats Musicals, el Col·lectiu Ovidi Montllor de músics i cantants en valencià, l’Observatori de les Arts Escèniques i la Mesa Sectorial del Sector Audiovisual.

Finalitzen hui la primera ronda de converses amb els Artistes Visuals de València, Alacant i Castelló, l’Associació Valenciana de Crítics d’Art, l’Associació de Galeries d’Art Contemporani , l’Associació d’Arxivers i Gestors de Documents i el Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes.

El sentit de les reunions respon a l’obertura d’un procés per a l’elaboració d’un Pla estratègic en col·laboració amb els sectors culturals, que es definirà en una ronda de reunions tècniques que es mantindran al llarg dels pròxims mesos: “Serà un Pla estratègic que tindrà com a objectiu marc una transformació real i consensuada per a desenvolupar unes indústries culturals valencianes fortes”, ha explicat el conseller Vicent Marzà.

La Conselleria dirigida per Vicent Marzà apostarà per la internacionalització, per la innovació i per la potenciació del treball transversal entre les administracions locals, autonòmiques, estatals i europees com a elements estratègics de la nova política cultural valenciana. Així mateix, seran factors clau el reconeixement del capital social que suposen els sectors culturals valencians i la promoció dels valors culturals pròpiament valencians.

Reunió amb la Federació de Societats Musicals.

Reunió amb el Col·lectiu Ovidi Montllor de músics i cantants en valencià.

Reunió amb l’Observatori d’Arts Escèniques.

Comparteix

Icona de pantalla completa