Diari La Veu del País Valencià
El III Campionat de Màdel de Castelló busca hui els seus campions
madelpilota.com.

La primera semifinal la jugarà l’equip de Carlet (Jose Luís i Alejandro), l’equip més veterà de la competició que fa de la seua experiència la principal arma contra Madelmans (Manolo de Canals i Marià de Sueca) una parella formada per al campionat que ha guanyat totes les partides disputades sense quasi errors. Aquesta primera partida es jugarà a partir de les 20.15.

La segona semifinal la jugarà l’equip d’Ós dur (Israel Perucho i David Sanjuan) contra l’equip d’Alcàntera (Ricardo, Vicent i Dani Sanjuan), a continuació de l’altra partida. Els primers estan invictes en el campionat, mentre que els segons han guanyat tres de les quatre partides.

Després, serà el torn de les semifinals de primera categoria, on cal destacar el nivell que s’ha vist en totes les partides, nivell que augmenta en cada edició del campionat.

La primera d’estes semifinals la disputarà l’equip de Lanzadera Montserrat format per Marc i Carlos, el primer ve de guanyar el trofeu El Corte Inglés de Galotxa en la màxima categoria i ahir mateix es va classificar per a la final de la Copa 2 d’escala i corda. Aquesta formació s’enfrontarà a l’equip revelació del campionat, el Padelgym Carlet, que amb Jonathan i Jordi, dos jugadors que vénen del món del pàdel i s’han acoblat a la perfecció a la modalitat han donat la sorpresa classificant-se per a les semifinals absolutes.

Partida de màdel durant el campionat 2014. Foto: © Clare Setian.

L’última semifinal de la nit la disputaran quatre jugadors locals. Els guanyadors de la passada edició Els Prims team format per Jesús Marrahí i Seve, jove jugador castelloner que fa uns dies es va proclamar campió d’Europa amb la selecció, s’enfrontaran als germans Sentandreu, Ricard i Guillem de l’equip TIMEFIT-Pollos Planes. Aquesta partida està prevista a les 22.00 de la nit.

I a continuació de les quatre semifinals es jugaran les dues finals, en què els guanyadors de cada semifinal s’enfrontaran per ser campions del III Campionat de Màdel de Castelló.

A partir de les 22.35 està prevista la final de segona categoria i a continuació la final de primera.

En finalitzar les finals es realitzarà l’entrega de trofeus als campions i subcampions.

Horari de les semifinals i finals:

dijous 23
2ª Cat. Hora
1ª Semi. 20:15 Carlet:

Jose L. N. i Alejandro E.

vs Madelmans:

Marià Pèrez i Manolo S.

2ªSemi. 20:50 Òs dur:

David S. i Israel P.

vs D’Alcàntera:

Ricardo S., Vicent i Dani

1ª Cat.
1ª Semi. 21:25 Lanzadera Montserrat:

Marc i Carlos

vs Padelgym Carlet:

Jonatan M. i Jordi

2ªSemi. 22:00 Els Prims team:

Jesús i Seve M.

vs TIMEFIT-Pollos Planes:

Ricard i Guillem S.

Finals
2ª Cat. 22:35 Guanyador 1ª Semifinal vs Guanyador 2ª Semifinal
1ª Cat. 23:15 Guanyador 1ª Semifinal vs Guanyador 2ª Semifinal
* En finalitzar es realitzarà l’entrega de Trofeus
Podeu vore els equips participants i el calendari complet al següent enllaç:
Més informació en aquest enllaç.

Comparteix

Icona de pantalla completa