Diari La Veu del País Valencià
El nou govern del PV torna a contractar Xavi Castillo després de lustres de boicot del PP

Leo Part / València

L’època de les vaques magres pel que fa a les contractacions de l’Administració del País Valencià del genial humorista Xavi Castillo, entre altres figures de l’humor valencià, sembla haver arribat afortunadament i lògicament a la seua fi com a conseqüència del canvi de govern produït arran del resultat de les eleccions del 24M.

Bona prova d’això és que Xavi Castillo, juntament amb els humoristes Arantxa González i Ferran Gadea actuaran a partir de hui dijous 23 cada dijous i fins al 6 d’agost en les ‘Nits del Museu’ en la Ciutat de les Arts i les Ciències de València. Així ho ha informat l’organització en un comunicat.

Concretament, hui Arantxa González interpretarà el seu monòleg ‘Fins que l’arròs se’ns passe’. Les dues següents cites, ambdues també en valencià, seran la nit del 30 de juliol amb ‘Apadrina un valencià’, de Ferran Gadea, i el dijous 6 d’agost amb ‘Veriueu-ho!’, de Xavi Castillo.

Els espectacles de les ‘Nits del Museu‘ se celebren tots els dijous entre juliol i setembre a les 22 hores, encara que a l’agost les actuacions es realitzaran a les 23 hores.

El sentit de l’humor del poble valencià

Segons ha explicat l’organització, els humoristes són “reconeguts artistes dins del circuit de Cafè Teatre”. A l’agost, els dies 13 i 20 presentaran els seus espectacles Nuel Galán i Óscar Tramoyeres, respectivament, mentre que el dijous 3 de setembre actuarà Manu Baeza i ‘Les Nits del Museu’ finalitzaran el 10 de setembre amb l’espectacle de màgia de Toni Pons.

En definitiva, l’humor en valencià i els humoristes de la nostra terra tornen a rebre el suport de la nova Administració del País Valencià després de lustres -ms de 12 anys- de menyspreu i boicot per part del PP, la qual cosa és motiu de congratulació per al conjunt del poble valencià, que des de sempre s’ha caracteritzat pel seu fi, satíric i agut sentit de l’humor, un element imprescindible de la llibertat d’expressió que ha hagut de sobreviure en el últims anys a la mordassa dels governs ‘populars’.

Comparteix

Icona de pantalla completa