Pedreguer habilita l'Espai Cultural per acollir els veïns desallotjats per l'incendi forestal

L'Ajuntament de Pedreguer (la Marina Alta) ha habilitat l'Espai Cultural per a allotjar els veïns de la població que han sigut desallotjats per la proximitat de les flames de l'incendi forestal que afecta la localitat des de després de les 15.00 hores d'aquest dijous.
23 juliol 2015 01:00h
Europa Press / Alacant.

Segons han informat fonts de la Policia Local, les flames s'han detectat en els voltants de l'Ermita, molt prop del nucli urbà, i s'ha estès ràpidament per la zona de la partida de la Capelleta. De moment, es desconeix l'origen del foc.

Així les coses, s'ha pres la decisió de desallotjar els veïns a pesar que el vent bufa a favor del nucli urbà, la qual cosa ha allunyat les flames de les cases.

Fonts del Consorci Provincial de Bombers d'Alacant han indicat que l'evolució de l'incendi, "si no canvia el vent", al llarg de la vesprada és "favorable".

En aquests moments treballen en la zona cinc mitjans del Consorci Provincial d'Alacant, una unitat de vigilància, tres autobombes, tres brigades d'emergència, quatre helicòpters, tres avions i un capatàs de coordinació.
 
 
next