Diari La Veu del País Valencià
Concentració de les JERPV davant la seu del PP de Castelló
RedactaVeu / Castelló

Una vintena de persones es van aplegar per reclamar la fi de la campanya de cacera de bruixes entre el professorat de l’ensenyament públic que no combregue amb la ideologia del PP, “que recorda a altres campanyes de purga ideològica de professorat en règims feixistes”.

El manifest que s’ha llegit en aquesta concentració també “vol posar en valor la tasca que realitza el professorat per a formar persones amb capacitat d’analitzar de manera crítica la societat on viuen i transformar-la en una societat millor”.

Les JERPV també “hem volgut recordar les contínues retallades en l’ensenyament públic que afecten la qualitat de l’educació que reben milers d’alumnes, i hem mostrat tot el nostre suport a la lluita del professorat interí, sobre qui la Generalitat Valenciana vol fer recaure el gros de l’ajust” ha declarat Joan Vea portaveu de l’organització juvenil.

“Des de les JERPV entenem que educar en democràcia i per a la democràcia només es pot fer des del respecte a la llibertat de càtedra, la qual és primordial per a millorar i superar la situació heretada i superar maneres de fer imposades, com per exemple el model repressiu propi de l’escola nacionalcatòlica”, afirma.

Per això les JERPV, a Castelló “hem cridat PROU PERSECUCIÓ!” ha sentenciat Marc Casanova membre de les JERPV de la capital de la Plana Alta.

Comparteix

Icona de pantalla completa