Indicis que el PP valencià s’ha finançat il·legalment mitjançant la trama Púnica

Ferri: “Fabra ha de donar explicacions urgents sobre els indicis de finançament il·legal del PP valencià mitjançant la trama Púnica”
24 juliol 2015 01:00h
Alberto Fabra.
RedactaVeu / València

“Ara entenem per què el Consell d’Alberto Fabra ens negava sistemàticament tota la documentació que li reclamàvem sobre els contractes entre la Generalitat Valenciana i les empreses de la trama Púnica”.

Compromís té constància de contractes de la Generalitat amb empreses de la Púnica, però no ha pogut tindre accés a la documentació. En concret, de 2011 a 2014 la Conselleria de Sanitat i la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació contractaren l’empresa Cofely España. En l’any 2011 la Conselleria d’Educació i la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge contractaren l’empresa EICO Online Reputación Management. Aquesta informació va ser remesa per Ferri a l’Audiència Nacional on s’investiga aquest cas de corrupció.

Per a Ferri “estem davant d’un fet gravíssim perquè suposaria que després de l’escàndol de la trama Gürtel, gràcies al qual Alberto Fabra va ser nomenat president en substitució del dimitit Camps, el PP valencià continuà utilitzant la corrupció per a finançar-se i tractar de seguir guanyant eleccions amb trampes”.

 
next