L'Ajuntament d'Alacant i Escola Valenciana obrin col·laboració per impulsar el valencià

Aquesta primera trobada marca l'inici de les relacions amb l'entitat cívica
27 juliol 2015 01:00h
Un moment de la visita del president d'Escola a l'Ajuntament d'Alacant.

RedactaVeu / Alacant.
 
L'equip de Govern de l'Ajuntament d’Alacant ha rebut la visita del president d’ Escola Valenciana, Vicent Moreno, en una primera trobada que marca l'obertura de les relacions amb aquesta entitat cívica i de línies de col·laboració mútua.

En la reunió, mantinguda a primera hora d'aquest dilluns, han participat l'alcalde d'Alacant, Gabriel Echávarri, el vicealcalde Miguel Ángel Pavón, el regidor de Presidència i portaveu municipal Natxo Bellido i l'edil d'Educació María José Espuch, els qui han coincidit que aquesta primera presa de contacte obri una via de cooperació per a impulsar la promoció del valencià.

El portaveu de l'equip de Govern ha ressaltat que “no és casual” el fet que l'Ajuntament d'Alacant haja sigut un dels primers consistoris, després de la bolcada electoral, que reobri la col·laboració amb Escola Valenciana, i ha apostat per treballar conjuntament en matèria de promoció de la llengua pròpia.

Per a açò, ambdues parts s'han emplaçat al dia 9 de setembre per a mantenir una reunió de treball amb l'objectiu d'avançar en aquesta línia de normalització lingüística en l'ús del valencià.
 

next