Diari La Veu del País Valencià
CSI·F alerta de les amenaces patides per un treballador del servei d’ocupació a Aiora
RedactaVeu / Aiora

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSI•F) explica que tant Delegació del Govern al País Valencià com el Comitè de Seguretat i Salut Laboral de les comarques centrals “tenen constància d’aquest succés”, ja que l’afectat va emplenar un part d’incidències/accidents per violència que els ha sigut remès. La situació va provocar la intervenció de Policia Local i Guàrdia Civil i va generar un retard considerable en l’atenció, a més d’alteració psicològica al treballador, segons les mateixes fonts.

La central sindical insta el Govern a agilitar l’aprovació del protocol d’agressions a empleats públics, que inclou la cobertura, per part dels serveis jurídics de l’Estat, en situacions com les descrites. El sindicat ha advertit reiteradament la indefensió que pateixen els treballadors d’administracions com el Servei Públic d’Ocupació Estatal. En les comarques centrals, CSI•F ja ha denunciat quatre incidents en 2015.

CSI•F reivindica, a més, el manteniment del Comitè de Seguretat i Salut Laboral del Servei Públic d’Ocupació Estatal en la demarcació de València, ja que permet tramitar nombrosos assumptes i recaptar les denúncies per agressions patides per treballadors de l’Estat.

Comparteix

Icona de pantalla completa