Diari La Veu del País Valencià
Urgeixen el Govern valencià a recuperar ‘immediatament’ RTVV

RedactaVeu / València.

La MESAV (Mesa sectorial de l’audiovisual valencià) i el Comitè d’Empresa d’RTVV han fet públic aquest dimarts un comunicat conjunt en què afirmen que és “fonamental” la recuperació del servei públic de ràdio i televisió “per a millorar la nostra qualitat democràtica”.

“Creiem que el poble valencià té el dret a recuperar, amb la màxima celeritat, uns mitjans de comunicació públics, de qualitat, igualitaris, plurals i en la nostra llengua”, apunten en la nota.

En aquest sentit, defensen que la recuperació “immediata” de la ràdio i televisió publiques valencianes és “una eina imprescindible per a fer realitat el dret fonamental a la informació dels ciutadans que recull la Constitució espanyola i la Carta dels Drets Universals”.

Per aquesta raó urgeixen el Govern valencià, “en un termini immediat de temps, a treballar per una solució política eficaç”.

Finalment, la MESAV i el Comitè d’Empresa mostren la seua “predisposició màxima” a “negociar i buscar la millor via possible per recuperar el servei públic de ràdio i televisió dels valencians”.

Comparteix

Icona de pantalla completa