El cos de Bernat Martínez arriba a Alberic aquest divendres

El pilot serà soterrat el pròxim dissabte en la seua ciutat natal, després que a Crevillent s’establisca una capella per a ser homenatjat per la seua relació sentimental amb una veïna d'aquesta localitat
29 juliol 2015 01:00h
RedactaVeu / Alberic
 
El cos inert del motorista Bernat Martínez arribarà a Alberic (la seua ciutat natal) aquesta setmana i el soterrament està previst per al dissabte.
 
Les gestions realitzades als Estats Units pel germà del mort han permès que hui dijous puga tornar a terres valencianes per rebre els últims homenatges en diferents emplaçaments importants, tant en la seua vida personal com durant la seua carrera professional, segons fonts municipals.
 
Després dels pertinents tràmits burocràtics en la duana serà desplaçat a Crevillent, on s'establirà una capella per a ser homenatjat per un poble que el va rebre en els últims anys donat la seua relació sentimental amb una veïna d'aquesta localitat.
 
El divendres s'establirà una capella ardent, bé al Tanatori o bé al Poliesportiu ‘La Muntanyeta’ d'Alberic, decisió que encara no està del tot presa per la família, on es rebran els centenars de veïns i veïnes interessats a oferir-li el seu últim adéu. 


next