Alberic mostrarà el seu afecte a Bernat aquest divendres al Saló de Plens

Aquest és el lloc triat per la família del pilot per a instal·lar la capella ardent de Bernat Martínez
30 juliol 2015 01:00h
RedactaVeu / Alberic
 
El dissabte al matí, sobre les 8:30 hores, està previst que el fèretre isca d'Alberic cap al Circuit Ricardo Tormo a Xest, escortat per la Guàrdia Civil.

La Direcció general del Circuit ha preparat diversos actes d'homenatge, que començaran amb la concentració enfront de la torre de control del Circuit, presidida per la imatge de Bernat Martínez i el lema #PerSempreBernat76, “on, evidentment, no faltaran membres del MotoClub Alberic i altres aficionats d’Alberic que han volgut sumar-se a l'homenatge”, segons fonts municipals.
 
Continuarà amb la signatura en el llibre de condols de pilots i autoritats i, després de guardar un minut de silenci, anunciat pel seu director, Gonzalo Gobert, i els parlaments de representants de la Real Federació de Motociclisme, dels pilots, de la Generalitat Valenciana i de la família, tindrà el seu punt més emotiu en la volta que el cotxe fúnebre donarà a la pista, acompanyat per aficionats amb les seues motos.


La comitiva tornarà a Alberic, on a les 11:00 hores està previst que se celebre la missa funeral, en la Parròquia de l'Esperit Sant, i posterior sepeli.

 

next