Diari La Veu del País Valencià
Obert el termini per a inscriure’s en les IV Trobades Capital i Ciència
RedactaVeu / València.
El Parc Científic de la Universitat de València acaba d’obrir el termini per a inscriure’s en les IV Trobades Capital i Ciència, un marc de reunió entre emprenedors i inversors que enguany centrarà la seua atenció en el debat entorn de les noves solucions de finançament per a projectes empresarials innovadors. Les jornades se celebraran als llarg de tres dijous consecutius, del 17 de setembre a l’1 d’octubre.
Les Trobades Capital i Ciència són encontres de finançament organitzats pel Parc Científic de la Universitat de València per a desenvolupar entorns col·laboratius propicis per a debatre, cercar i proposar noves solucions de finançament per a projectes empresarials innovadors, especialment per a emprenedors i empreses amb necessitats de finançament. En aquesta ocasió, les jornades compten amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, Banc Sabadell, La Caixa i Forinvest, el major espai de networking financer empresarial del país.
Plantejats en el marc d’un fòrum de debat, les IV Trobades Capital i Ciència vénen a complementar les anteriors edicions, celebrades sota el format de fòrum d’inversió i en les quals van participar més d’un centenar d’empreses i emprenedors, així com al voltant de 300 assistents.
Les jornades se celebraran els dies 17 i 24 de setembre de 2015 i l’1 d’octubre de 2015 en la Sala de Juntes del Parc Científic. L’entrada serà oberta i gratuïta, encara que amb places limitades, podent confirmar assistència en[email protected].
Més informació: www.pcuv.es/encuentroscapitalyciencia i en el compte de Twitter @capitalyciencia

Comparteix

Icona de pantalla completa