Diari La Veu del País Valencià
Eva Ortiz, nova coordinadora general del PP al País Valencià
Europa Press / València

Així ho ha anunciat Bonig aquest divendres en la roda de premsa que ha ofert després de la celebració del Comitè Executiu Regional i la reunió del Grup Parlamentari Popular.

En concret, Elena Bastidas i José Juan Zaplana seran els nous sotssecretaris generals de l’agrupació.

A més, Luis Santamaría ocuparà el càrrec de sotssecretari d’Idees, Principis i Valors; César Sánchez serà el president del Comitè Electoral; Héctor Folgado assumirà la sotssecretaria de Política Territorial; María Ángeles Ramón-Llin serà sotssecretària de Qualitat Democràtica; Jaime Bronchud, la de comunicació; María José Català, la de Política Social, i Carmen Contelles, la d’organització.

Alberto Fabra, Rita Barberá i Manuel Llombart renuncien a la seua acta en les Corts

Els fins ara diputats del PP en les Corts Valencianes Alberto Fabra, Rita Barberá i Manuel Llombart han presentat aquest divendres per registre d’entrada del parlament autonòmic la seua renúncia a l’escó, han informat fonts del PP.

Els llocs en la càmera autonòmica que queden vacants seran ocupats ara per Blanca Garrigues Francés, filla de qui va ser durant anys presidenta de l’associació de mestresses de casa Tyrius; Juan Carlos Caballero, president regional de Noves Generacions; i Víctor Soler, regidor en l’Ajuntament de Gandia.

Tant l’expresident de la Generalitat Alberto Fabra com l’exalcaldesa de València Rita Barberá renuncien a la seua acta de diputat autonòmic després de ser designats senadors territorials pel País Valencià.

Per la seua banda, Manuel Llombart, que va exercir com a conseller de Sanitat en l’anterior legislatura, es reincorpora a la seua activitat professional en l’empresa privada.

Comparteix

Icona de pantalla completa