Diari La Veu del País Valencià
Detingut el marit de l’exedil de Serra trobada morta com a sospitós del succés
RedactaVeu / EP / València / Serra

L’home, Marcos Cabo, que és en l’actualitat edil d’aquest mateix partit -EUPV- en l’Ajuntament d’aquest municipi, va ser detingut aquest dimecres a la vesprada i es preveu que passe aquest dijous a disposició judicial, segons han indicat les mateixes fonts. Així mateix, han apuntat que s’ha decretat el secret de sumari i que la investigació segueix oberta.

L’home va resultar ferit en l’incendi de l’habitatge, situat en el carrer Era de Serra, per inhalació de fum i cremades. El foc es va declarar quan la dona, de mitjana edat, es trobava en el seu interior. El cos de la víctima va ser trobat en el bany. L’incendi es va registrar en el menjador i es va estendre per tota la casa, un cinquè pis d’un edifici de cinc altures.

EUPV suspèn de militància el regidor

Per la seua banda, Esquerra Unida del País Valencià (EUPV) ha decidit aquest dijous suspendre de militància el regidor d’aquesta formació en l’Ajuntament de Serra (el Camp de Túria) Marcos Cabo que el passat dimecres va ser detingut com a sospitós de la mort de la seua dona, exedil d’aquest partit en el municipi i que la passada setmana va ser trobada morta a l’interior de la seua casa després de quedar sufocat l’incendi que va afectar l’habitatge, segons ha informat en un comunicat.

La coordinadora de la formació, Marga Sanz, que ha expressat en nom del partit la seua “repugnància i indignació” per aquests fets, ha assegurat que si es confirma l’autoria d’aquest succés per part d’EUPV “no dubtarà a demanar-li l’acta” de regidor.

Sanz ha assegurat que “els càrrecs públics han de ser en tot moment un exemple de comportament ètic i referents inqüestionables per a la ciutadania”.

“Qualsevol actuació que s’aparte d’aquest codi és summament rebutjable. Qualsevol acte que es relacione amb la violència de gènere o amb un possible homicidi masclista, com aquest cas, és reprovable i esperem que la justícia siga contundent”, ha manifestat la responsable d’EUPV. Igualment, Marga Sanz ha asseverat que Esquerra Unida “desitja sobretot que la investigació arribe fins al final i s’aclarisquen tots els fets” ocorreguts en aquest cas.

Comparteix

Icona de pantalla completa