El 3r Aplec de la Mariola ja té el cartell

VaDeBo, Kontaminació Akústika, Cesc Freixas, La Trocamba Matanusca, Frida, ESiR, Tardor, iX i les actuacions dels punxa-discos Macondo PD i Figuels DJ's figuren en la programació del certamen que se celebrarà a Agres el 2 i 3 d’octubre
7 agost 2015 01:00h
Cartell de l'Aplec.

RedactaVeu / Agres.

A través del primer cartell anunciador l'Assemblea dels Pobles de la Mariola ha presentat les actuacions musicals que tindran lloc durant les nits del 2 i 3 d'octubre a Agres en el marc del 3r Aplec de la Mariola.

Els encarregats de posar les notes i la festa seran VaDeBo, Kontaminació Akústika, Cesc Freixas, La Trocamba Matanusca, Frida, ESiR, Tardor, iX i les actuacions dels punxa-discos Macondo PD i Figuels DJ's. Es tracta, segons els organitzadors, d’una barreja equilibrada d'estils que van des del rap al mestissatge, passant pel rock o el balkan, amb una forta presència de músics de la Mariola i els seus voltants.

'Escola rural, pobles vius', lema d’enguany

El lema de l'edició d'enguany és ‘Escola rural, pobles vius’ i, com cada any, hi haurà activitats relacionades amb la temàtica. Exposicions, taules redones, xarrades i activitats escolars que giraran al voltant de l'educació en els entorns rurals i la situació dels Col·legis Rurals Agrupats (CRA). "Una de les activitats que preveiem que siga un èxit és l'excursió a la famosa Cava Gran d'Agres" avisa Carlos Belda, de Joves de la Serra Mariola, el col·lectiu amfitrió d'aquesta edició. Les danses, el Correllengua, la paella, els sopars populars, els jocs infantils, el cerca-tasques o la fireta tornaran a formar part de l'Aplec.
 
 

 

 
 
next