Diari La Veu del País Valencià
La Final de la Lliga de Raspall-Trofeu Diputació de València es juga a Piles

RedactaVeu / Piles

Els aspirants al títol per equips de major prestigi són Guille, Moro i Tonet II així com Sergio, Alberto i Roberto.

La XXII Lliga de raspall–Trofeu Diputació de València conclourà en la nit d’aquest divendres al trinquet de Piles amb la final que enfrontarà l’equip de la Llosa de Ranes de Guille, Moro i Tonet II contra el representatiu de Genovés de Sergio, Alberto i Roberto.

L’equip de la Llosa de Ranes ha sigut el millor durant la fase de rondes en la qual va acabar líder destacat, ja que solament va tenir una derrota. En semifinals, Guille i els seus companys van superar amb autoritat el conjunt de Castelló de la Ribera d’Ian, Canari i Miravalles per un clar 25-10.

L’equip del Genovés ha mostrat una trajectòria clarament ascendent per arribar en plenitud a la disputa pel títol. I, encara que els seus números en la fase regular no arriben a ser tan espectaculars com els dels seus rivals, Sergio i els seus companys van ser els qui van superar Guille i els seus en l’esmentada derrota d’aquella fase.

Ja en semifinals, Sergio, Alberto i Roberto van passar per damunt d’un dels equips assenyalats com a favorits, el representatiu de Montesa de Punxa, Sanchis i Gabi que va perdre per un més que contundent 25-0.

La partida començarà una vegada concloga la final de la lliga de raspall juvenil, que obrirà la sessió a Piles a les 22:30 hores. Els aspirants al títol són Badenes i Ibiza així com Vercher i Javi.

Sergio del Genovés

Comparteix

Icona de pantalla completa