En alerta per tempestes la meitat Nord del País Valencià

Aemet decreta alerta groga en les comarques Centrals i del Nord del nostre territori. S'esperen tempestes a l'interior del PV, sobretot de la meitat nord
11 agost 2015 01:00h
RedactaVeu / València
 
La meitat Nord del territori valencià, especialment les comarques de l’interior, està hui dimarts en alerta groga per tempestes i ruixats, segons la predicció de l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET).
 
Segons la predicció d’Aemet, per a aquest dimarts s'esperen tempestes a l'interior del País Valencià, sobretot de la meitat nord. La jornada es presenta amb intervals de núvols baixos que tendiran de matí a poc nuvolós, amb núvols d’evolució diürna a l'interior.

A la vesprada-nit, es preveuen a l'interior ruixats i tempestes ocasionals, sobretot a les comarques Centrals i del Nord, on no es descarta que siguen amb pedra i arriben localment a intensitat forta, sense excloure que posteriorment afecten punts del litoral de manera “més feble i dispersa”.
 

Les temperatures seguiran amb pocs canvis, excepte les màximes, que aniran en descens d'un a tres graus en el sud del PV. Els termòmetres es preveu que arriben als 35 graus a Ontinyent, 34 en Requena, 32 en Gandia i 31 a València. El vent serà variable fluix tendint a component est fluix.
 

 
Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next