Diari La Veu del País Valencià
En alerta per tempestes la meitat Nord del País Valencià
RedactaVeu / València

La meitat Nord del territori valencià, especialment les comarques de l’interior, està hui dimarts en alerta groga per tempestes i ruixats, segons la predicció de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET).

Segons la predicció d’Aemet, per a aquest dimarts s’esperen tempestes a l’interior del País Valencià, sobretot de la meitat nord. La jornada es presenta amb intervals de núvols baixos que tendiran de matí a poc nuvolós, amb núvols d’evolució diürna a l’interior.

A la vesprada-nit, es preveuen a l’interior ruixats i tempestes ocasionals, sobretot a les comarques Centrals i del Nord, on no es descarta que siguen amb pedra i arriben localment a intensitat forta, sense excloure que posteriorment afecten punts del litoral de manera “més feble i dispersa”.

Les temperatures seguiran amb pocs canvis, excepte les màximes, que aniran en descens d’un a tres graus en el sud del PV. Els termòmetres es preveu que arriben als 35 graus a Ontinyent, 34 en Requena, 32 en Gandia i 31 a València. El vent serà variable fluix tendint a component est fluix.

Comparteix

Icona de pantalla completa