Diari La Veu del País Valencià
‘El quintet de la mort’ d’Alexander Mackendrick dimarts i dijous en la Filmoteca d’Estiu
EP / València

La Filmoteca d’Estiu projectarà aquest dimarts, a les 22.30 hores, El quintet de la mor‘ (The Ladykillers, 1955), d’Alexander Mackendrick, dins del cicle ‘Plans mestres’, segons ha informat la Generalitat en un comunicat. Aquesta pel·lícula podrà tornar a veure’s en el mateix horari dijous vinent 13 d’agost.

Protagonitzada per Katie Johnson, Alec Guinness, Cecil Parker, Herbert Lom, Peter Sellers i Danny Green, El quintet de la mort és “un dels grans clàssics de la comèdia britànica i una de les pel·lícules més significades en la filmografia d’Alexander Mackendrick”, ha destacat la Generalitat.

L’argument d’aquest llargmetratge relata que “una velleta que viu a una casa victoriana propera a una estació de tren, lloga una habitació a un professor que va sempre acompanyat de quatre amics molt estranys, amb els quals diu haver format un quintet de corda”.

La Filmoteca d’Estiu se celebra en els jardins del Palau de la Música de València tots els dies d’agost, excepte els dimecres. Les projeccions són en versió original amb subtítols i s’inicien a les 22.30 hores. El preu de l’entrada és de 3,50 euros i l’abonament per a deu sessions és de 25 euros.

“La Filmoteca d’Estiu està organitzada per Culturarts IVAC i compta amb el patrocini de Gas Natural Cegas i la col·laboració de Cervesa Túria, l’Ajuntament de València i l’Aula de Cinema de la Universitat de València”, han afegit en el comunicat.

Comparteix

Icona de pantalla completa