Diari La Veu del País Valencià
Els concerts del Medusa Festival preveuen reunir 40.000 assistents a Cullera. Vídeo
EP / Cullera

El festival, la durada del qual s’ha ampliat a tres dies, comptarà amb quatre escenaris –EDM (música danse), Techno, Indie i Remember— en els quals hi haurà música des de les 18.00 fins a les 08.00 hores.

A més, hi haurà una zona d’acampada oberta des d’aquest dijous i fins al diumenge 16 d’agost. Entre els artistes més destacats estan les bandes espanyoles Vetusta Morla, Lori Meyers i Los Planetas i els DJs belgues Dimitri Vegas i Like Mike.

El festival va nàixer l’any passat i, segons l’organització, enguany creixerà “de manera espectacular”. Un dels organitzadors, Andreu Piqueras, ha afirmat que la cita servirà “per a dinamitzar el turisme de la zona” ja que “és un esdeveniment en el qual es mesclaran música i vacances a la meitat de l’estiu. És un pla únic”, ha assegurat.

>

Pels quatre escenaris de l’esdeveniment passaran artistes com Dimitri Vegas & Like Mike, Diplo o Steve Aoki en l’escenari EDM; Carl Cox, Dubfire o Paco Osuna en l’escenari techno; Vetusta Morla, Lori Meyers o Los Planetas en l’escenari indie i Sensity World, Miguel Serna o DJ Marta en l’escenari remember (música dance dels 90).

Una imatge de l’anterior edició del Festival.

“Aspirem a convertir Medusa en un dels festivals més importants de l’Estat espanyol. Hem utilitzat tota l’experiència acumulada per la nostra empresa, que n’és molta. Per exemple, en l’últim any hem realitzat tres grans esdeveniments en la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, entre ells el València Winter Festival, que va ser una fita en la història dels festivals en la nostra terra”, ha explicat Piqueras.

Edifici de 8 plantes

Des de l’organització han explicat que un dels escenaris tindrà un disseny “mai vist” a l’Estat espanyol, i han avançat que tindrà unes dimensions que “impressionaran”: 50 metres d’ample i 30 d’alt. Igual que un edifici de huit plantes”, han afegit.

“Volem ajudar Cullera a ser una de les ciutats referents d’oci en tota la península. Mitjançant els canals promocionals i xarxes socials, hem arribat a més de dos milions de joves. Calculem que més de 15.000 persones passaran uns dies per primera vegada a Cullera gràcies a Medusa”. La ciutat es mostrarà com un dels millors punts d’Espanya en oci festivals, cultural i juvenil”, indiquen els organitzadors.

Comparteix

Icona de pantalla completa