Diari La Veu del País Valencià
La Fira de Xàtiva ja té un portal web propi a Internet

RedactaVeu / Xàtiva

L’Ajuntament de Xàtiva ha presentat el portal web la Fira de Xàtiva, durant una roda de premsa amb assistència de l’alcalde, de la reina de la Fira, Laura Llorens, i els responsables del projecte Juan Carlos Crespo Bacete i Albert Bautista, els quals explicaven que “es tracta d’una aplicació web informativa, que contindrà notícies d’actualitat sobre la Fira d’Agost i una innovadora visita virtual a tot el Reial, així com als distints espais on se celebren actes”.

Segons l’alcalde, “és un mitjà innovador i atractiu per a la promoció de la Fira d’Agost, amb tot el potencial de comunicació que garanteix la presència a Internet”. Cerdà també va destacar que “totes les empreses i professionals que han treballat en l’elaboració d’aquest portal són de Xàtiva”.

>

El portal, que s’actualitzarà al moment, comptarà amb notícies, vídeos, entrevistes als principals protagonistes i també amb fotografies. L’associació de fotògrafs aficionats de Xàtiva AFSA ha col·laborat amb el projecte aportant nombroses imatges.

Comparteix

Icona de pantalla completa