Diari La Veu del País Valencià
Els Moros i Cristians de Castelló reten homenatge a la seua història
La festa de Moros i Cristians és un dels emblemes importants de la nostra terra. Durant els seus actes, hom pot gaudir d’una representació fidel de la història del nostre país i de com hem arribat a ser el que som. Una festa que a Castelló de la Ribera ja fa 44 anys que se celebra i que continua sent una festa cívica i participativa.

Des de l’AFMIC de Castelló volen convidar a tothom perquè forme part i gaudisca durant uns dies de la desfilada, les ambaixades i de tots els actes que ompliran un any més Castelló de música, història i festa.

Invitació:

Vine a les festes de Moros i Cristians de Castelló, no t’ho pots perdre!

Ja fa 44 anys que uns veïns del nostre poble van tindre la brillant idea de passejar la cultura i la tradició que es representen a les festes de Moros i Cristians, pels carrers del nostre poble. D’aleshores ençà, la festa s’ha arrelat amb força i hui dia la nostra desfilada és, sense dubte, una de les més importants de l’altra banda del túnel de l’Olleria. Per això, volem convidar-te perquè vingues a gaudir amb nosaltres de la música de les nostres bandes, dels vestits, la pólvora, les representacions històriques, que compartisques part de la història de la nostra terra sempre amb el to festiu i cívic que ens caracteritza als valencians.

Fotos entrada 2014

Associació Festera de Moros i Cristians de Castelló

Comparteix

Icona de pantalla completa