Diari La Veu del País Valencià
La Gossa Sorda ‘no tocarà en el Rototom si ho fa Matisyahu’
RedactaVeu / Castelló

Segons un post recentment publicat en el mur oficial de La Gossa Sorda, el grup de Pego, tal com advertí en un comunicat anterior, comuniquen que “donem suport a les mesures del BDS i per tant si Matisyahu toca nosaltres no tocarem”.

Afegeixen, però, que “davant la campanya d’intoxicació mampresa pels mass media que no és un boicot a ningú per les seua religió, ni per les seues idees. Matisyahu ha tocat repetidament per a organitzacions polítiques sionistes en suport de l’estat i l’exèrcit d’Israel i la seua participació al Rototom pot servir per fer passar el sionisme com una idea de pau i amor encara que realment és tot el contrari”.

De la mateixa manera el grup afirma que “lamentem les declaracions del Consell de la Generalitat donant per bones les acusacions d’antisemitisme del lobby sionista. Unes acusacions que deixen en l’estacada a totes les organitzacions de base i grups musicals que recollim la crida internacional feta pel poble palestí de boicot al sionisme com a única mesura de pressió que en aquests moments els queda”.

Finalment declaren que “hem perdut tota la il·lusió que teníem de participar al Rototom. Ho farem si Matisyahu no hi participa d’acord amb el BDS “. Acaben apel·lant que “la paraula és l’única arma que els queda… #‎FreePalestine”.

Comunicat de La Gossa Sorda, al mur oficial.

Comparteix

Icona de pantalla completa