Compromís obtindria 4 diputats en les Estatals segons una enquesta

El PP distanciaria al PSOE en quatre punts però es quedarien molt lluny de la majoria absoluta segons una enquesta del Diario.es
24 agost 2015 01:00h

El Partit Popular augmenta les seues expectatives de vot i se situa a quasi 4 punts de distància del PSOE. Així ho assenyala el baròmetre d'agost elaborat per Celeste-Tel per al Diario.es.

Al PP no li donen les summes i tampoc podria garantir-se el poder amb el suport de Ciutadans, a qui es considera el seu soci natural.

El sondeig atorga al PP el 31,4% dels vots (entre 135 i 137 escons), seguit del PSOE amb el 27,6% (entre 118 i 121 escons). Podem se situa en tercera posició amb un 11,9% dels vots (entre 30 i 34 escons), seguit de Ciutadans amb un 9,9% (entre 18 i 20 escons). Esquerra Unida roman ancorada en la cinquena posició, amb un 4,6% dels vots (entre dos i quatre escons).

Pel que es refereix al País Valencià, Compromís, en solitari, obtindria entre 3 o 4 diputats amb un 1,20% dels vots.

Fa uns dies l’actual diputat de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, feia una reflexió en La Veu sobre la política de pactes que “pot beneficiar més al País Valencià” , una fórmula que podria presentar-se a les eleccions Estatals amb la marca ‘Compromís-Podem’.

Continuar llegint i veure gràfics al Diario.es


 
next