Desenes de persones destrossen el cotxe de Google en la Tomatina

La Tomatina havia servit de plató per al rodatge de pel·lícules o anuncis publicitaris, l'anècdota enguany ha sigut el pas del cotxe equipat amb càmeres de vídeo amb el qual Google ha immortalitzat la festa d'enguany.
26 agost 2015 01:00h

RedactaVeu / Agències / Bunyol.

El vehicle ha realitzat dues passades pel centre del recorregut, una abans i una altra en ple fervor de la batalla, per penjar després les imatges en la seua mundialment famosa aplicació de mapes i geolocalització.

El segon pas d'aquest vehicle ha resultat complicat, a causa de l'absència, com ocorre al pas dels camions, de voluntaris que buidaren el pas.

Segons l'alcalde de Bunyol, Rafael Pérez, aquest segon pas del vehicle s'ha produït abans de l'inicialment planejat pels organitzadors.

Així, desenes de participants s'han pujat literalment sobre el capó, parabrisa i sostre del cotxe, esquerdant el cristall i impedint veure al conductor durant diversos trams, la qual cosa ha generat algunes situacions de tensió.

Google ha confirmat destrosses importants en el vehicle. Segons han explicat responsables d'aquesta companyia nord-americana, el cotxe, equipat amb càmeres d'alta tecnologia capaces de captar imatges en 360 graus, ha patit greus desperfectes quan desenes de participants en la tradicional batalla a tomacades s'han pujat al damunt d’ell.

Així, almenys el parabrisa, els retrovisors i les càmeres (situades en el sostre del vehicle) haurien patit danys, a més de colps i bonys en la xapa.

L'alcalde ha qualificat "d’acte vandàlic" l'incident. Pérez ha indicat que encara no s'han pogut identificar els responsables. Segons ha assenyalat, suposadament haurien introduït una bandera d'Austràlia en el lloc de la lluna del vehicle. El primer edil ha afirmat que "s'investigarà el que ha passat i se cercarà els culpables" i que comptarà amb la col·laboració de la pròpia empresa i la Guàrdia Civil.
 
next