Diari La Veu del País Valencià
Punset es mostra contrària a reclamar el deute històric per la infrafinanciació

La portaveu de Ciudadanos en les Corts, Carolina Punset, considera que el discurs del conseller Vicent Soler a l’hora de reclamar el canvi del model de finançament és ‘victimista’ i es mostra contrària a reclamar el deute històric derivat de la infrafinanciació i que el conseller va xifrar en 12.433 milions d’euros.

Així s’ha pronunciat en una entrevista en el programa ‘Hoy por Hoy, verano’ de la cadena SER (escolar entrevista) on ha explicat que el que cal fer en aquest assumpte és reivindicar la igualtat entre autonomies i no reclamar privilegis, la qual cosa al seu judici, ha fet el conseller Soler.

Punset també s’ha referit a la polèmica suscitada al voltant de les reivindicacions sobre els ‘Països Catalans’ i afirma que ni Ximo Puig ni Mònica Oltra estan legitimats per a negar l’independentisme perquè el Bloc, formació que integra Compromís, ‘somia i treballa en silenci’ per a aconseguir-ho.

Punset centra les seues crítiques en Mònica Oltra per presumir que ella no és nacionalista quan lidera una formació com Compromís, que té entre els seus membres al Bloc, formació propera a aqueixes tesis.

Comparteix

Icona de pantalla completa