Compromís acusa el PP de la Nucia i el seu alcalde d'arruïnar el poble

El nou “somni” de Bernabé Cano “ens costarà als nuciers i nucieres 5,8 milions d’euros, quasi 300€ per veí”
27 agost 2015 01:00h
RedactaVeu / La Nucia

En el plenari ordinari d’agost, s’ha aprovat adherir-se al Fons de Finançament a Entitats Locals-Fons d’Impuls Econòmic 2015. L’objectiu és obtenir un préstec de 5,8 milions d’euros i així pagar a l’empresa UTE Rotondas CV-70, que ha denunciat l’Ajuntament per tal de cobrar la construcció de les fonts de les rodones d’entrada al municipi. Tot açò ve arrel de la sentència del TSJ que va eixir el passat 4 de març.

En paraules del portaveu municipal “ens demostren dia a dia la seua gestió nefasta al front de l’Ajuntament, i de nou l’hem vista amb aquesta sentència. Un altre “somni” de Bernabé Cano que ens costarà als nuciers i nucieres 5,8 milions d’euros, quasi 300€ per veí. Uns diners a sumar als més de 10 milions de deute, amb la qual cosa l’ascendim a 16 milions que estarem pagant durant els pròxims 10 anys, i tot esperant que no vinguen més sentències milionàries pendents".

Per acabar, Pastor afirma que “l’equip de govern del PP ha arruïnat el poble de la Nucia i l’única eixida que busquen és tirar endavant els macroPAI amb milers de vivendes, els quals ens deixaria en una gran ruïna".


Ple del mes d'agost a La Nucia. 
next