Primer cas d’infecció per Chikungunya registrat a Vila-real per importació


RedactaVeu / Vila-real.

L'àrea de Sanitat Ambiental del departament de Salut Pública de Castelló ha informat a l'Ajuntament de Vila-real sobre el primer cas d'infecció pel virus del Chikungunya registrat en la ciutat per importació. 

El departament de Salut Pública, autoritat competent en la matèria, ha notificat al consistori, a través d'un fax, l'existència d'una persona que va arribar a la ciutat contagiada pel virus procedent d'Àfrica i que ha sigut tractada i donada d'alta en l'Hospital de la Plana en els últims dies.

La regidora de Sanitat, Silvia Gómez, afirma que l'Ajuntament, que es troba treballant des de fa temps de forma activa en el tractament contra els mosquits, "col·laborarà i actuarà segons les ordres i el protocol que ens transmet Salut Pública, com sempre hem fet, des de la lleialtat institucional". 

No obstant açò, recorda que "seguim lluitant perquè les autoritats competents assumisquen la seua responsabilitat davant aquest problema supramunicipal, tal com hem fet fins ara, arribant, fins i tot, a la via judicial".

Gómez llança un missatge de calma a la població i garanteix que "la persona contagiada ja està recuperada i no s'ha infectat a la ciutat". "Es tracta d'un cas aïllat i importat de l'exterior que confiem que no es torne a repetir", conclou.
  

Comentaris

Yo Villa real
1.
No vos doneu conter que aço vos senva de les mans???? Que hasta que no polburisareu per via aerea com antigament feien no fareu res????avore si vos planteu tots el ajuntaments afectats i fiquevos al puesto que vos toca per a defendre la poblacio , esta demostrat per cientifics que hui en dia nian sustancies quimiques que no afecten ni als pardalets ni res, domes que als mosquits,,,, pues curtets de sesera, asi nia un privilegi menegevos ideiaevos de tonteries, i que pase la avioneta ......o tame nian interesos ???
  • 0
  • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat