Diari La Veu del País Valencià
Ferri: ‘El PP vol dividir quan el que cal és unitat per un finançament just’

RedactaVeu / València.

El Síndic de Compromís en Les Corts, Fran Ferri, ha lamentat hui l’actitud del Partit Popular valencià buscant la divisió dels valencians i valencianes en lloc d’integrar-se en l’exigència d’un tracte just per part del govern central.

Per a Ferri “si algú tenia algun dubte de l’estil d’oposició del Partit Popular, aquestes setmanes ha pogut comprovar que es basa en encendre debats estèrils que només busquen que separar i dividir, en lloc de sumar a tot el poble valencià de cara als reptes de futur que tenim. Cal sumar a tota la societat valenciana per aconseguir un finançament just, o unes inversions d’acord al nostre pes poblacional, perquè d’això depèn el nostre benestar i qualitat de vida en el futur.”.

“Si el PP vol ser útil al valencians el que ha de fer és aconseguir que s’aproven al Congrés dels Diputats les esmenes per aconseguir més inversions necessàries a la nostra terra. És inacceptable que, un any més, continuem comptant amb una inversió inferior a la qual ens correspon per pes de població. Cada valencià rebrà 177 euros en inversions davant els 587 de cada castellà-lleonès o els 499 de cada gallec”.

“El que sospitem és que el PP busca crear polèmiques inútils perquè no vol parlar de finançament, ja que accepta que ens continuen tractant com a ciutadans de segona; ni vol parlar d’inversions, perquè els seus diputats a Madrid confirmaran la discriminació a la nostra terra; ni evidentment vol parlar de gestió, perquè Bonig hauria de donar explicacions sobre el saqueig del PP en la Generalitat” ha conclòs Ferri.

Comparteix

Icona de pantalla completa