Diari La Veu del País Valencià
Joan Ribó portarà la Senyera de la ciutat el 9 d’Octubre

Joan Ribó serà el portador de la Senyera en la processó cívica del 9 d’octubre. Serà la primera vegada que un membre de Compromís tinga l’honor de portar la senyera, segons una informació de Radio València (SER).

Des que la coalició va arribar a l’Ajuntament de València, fa ara 4 anys, cap membre ha pogut fer-ho, ja que l’exalcaldessa de València Rita Barberá, mantenia l’obligació que el portador entrara en la Catedral per a participar en l’acte del Te Deum.

Amb el canvi introduït pel nou govern s’obri la porta al fet que tots aquells que no vulguen entrar en la Catedral puguen ser, a partir d’ara, portadors de la Senyera. El primer serà el mateix Joan Ribó.

L’arquebisbat de València no descarta estudiar un possible canvi d’hora del tradicional Te Deum del 9 d’octubre. És la junta catedralícia qui ha de proposar un possible canvi horari a l’Arquebisbat, canvi que s’ha proposat ja des d’altres àmbits després que l’Ajuntament haja anunciat que la Reial Senyera no entrarà enguany en la Catedral.

Comparteix

Icona de pantalla completa