Diari La Veu del País Valencià
La Dependent enceta temporada amb múltiples propostes escèniques i novetats
RedactaVeu / Alcoi

La companyia de teatre d’Alcoi La Dependent, amb vint anys d’entaulats, attrezzos, bambolines i guions enceta la nova temporada 2015-2016. L’estiu ha estat productiu per a la companyia, la qual prompte presentarà nous espectacles i nova marca, La InDependent que representa quelcom de la companyia.

La Dependent sempre s’ha caracteritzat per la producció d’espectacles amb textos d’autors contemporanis en valencià, però, tot i que no deixarà de fer-ho i portarà els seus espectacles arreu del país, dins del MIM de Sueca es presentarà La InDependent una nova vesant teatral on el mim i el gest substitueixen les paraules. Així, el 15 i 16 de setembre, en la 26a edició del MIM presentaran Rèquiem, que suposa un trencament amb La Dependent, però, dirigits per Amador Artiga, Rubén Mira, Joan Garcia i Merce Tienda, Rèquiem se sosté amb un arc argumental inspirat en els mites de Frankestein i Nosferatu. També es representarà al Teatre Principal d’Alcoi els dies 3 i 4 d’octubre.

La resta de l’equip de La Dependent segueix en marxa amb els espectacles Matant el temps (Teatre Micalet del 18 al 27 de setembre i Paiporta 17 d’octubre), La Nóvia de Gary Cooper (Pobla de Farnals 8 de setembre), Homenatge a T (L’Alcúdia 25 de setembre, Canet de Mar 26 de setembre i Castelló 27 de setembre), Bankabaret (Alcoi 30 i 31 d’octubre), El Sr. Lletraferida (Banyeres de Mariola 6 d’octubre) i Lletraferida 2.0 (Puçol 8 d’octubre), Això era una volta… (Cocentaina 23 de setembre i Alqueria d’Asnar) i Jordi i Lola (Carcaixent 18 d’octubre).

Comparteix

Icona de pantalla completa