Ajuntament, Consell i Diputació invertiran 420.000€ en el Pla de Llibres de Text a Ontinyent

“És un missatge nítid de quines han de ser les prioritats” afirma l’alcalde de la ciutat i president de la Corporació supramunicipal, Jorge Rodríguez
3 setembre 2015 01:00h
Jorge Rodríguez.
RedactaVeu / Ontinyent

L’alcalde d’Ontinyent i president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha destacat que la mesura anunciada  pel Consell “va en la direcció correcta i significa un missatge nítid de quines han de ser les prioritats”.
 
Rodríguez ha incidit que “tots  hem de cooperar perquè l’educació siga universal i gratuïta, en aquests assumptes ha de prevaler l’interès general i deixar al marge les diferències partidistes”.

El consistori ontinyentí, en concret, assumirà una despesa de 140.000 euros per a una mesura que el coordinador de l’Àrea de Política per a les Persones, Jaime Peris, i el regidor d’Educació, Óscar Borrell, explicaran als representants dels diferents centres educatius de la ciutat. En paraules de Jaume Peris, aquest programa “arriba a tots i a totes”, i suposa “un important pas en la defensa de l’educació com a pilar fonamental de desenvolupament i progrés de la societat”.
 
El Govern d’Ontinyent ja havia encetat aquest camí de suport socioeducatiu plantejant un banc de llibres de text per a aquest mateix curs, “i ara amb la suma del Consell i la Diputació de València en el Pla presentat aquesta setmana, podrem arribar a molta més gent”, ha conclòs Peris.

 
next