Diari La Veu del País Valencià
El PSPV presenta una esmena perquè Benidorm reba més diners del Govern Estatal
RedactaVeu / Benidorm

I és que els canvis introduïts pel Govern d’Aznar en la Llei d’Hisenda locals per a crear la figura de municipi turístic perquè reberen part dels ingressos d’impostos estatals, al març de 2004, va establir uns requisits que no tenia en compte les pernoctacions, i per tant, deixava fora a la que en algunes èpoques de l’any és la primera ciutat en places d’allotjament turístics de tot l’Estat espanyol.

El PSPV-PSOE ja va presentar una esmena similar als pressupostos generals de l’Estat de 2015 i a la reforma de la LOFCA, i en les dues ocasions el PP va votar en contra, al·ludint a una subcomissió creada després de la primera esmena, però que ni s’ha reunit, ni ha presentat cap proposta.

Herick Campos ha deixat clar que el PSOE va voler introduir eixos canvis amb una reforma més àmplia de la llei d’hisendes locals, però que aquesta no va arribar a presentar-se, encara que el Govern de Rajoy va reformar aquesta llei novament en 2013 i juliol d’enguany, sense introduir cap canvi, i per aquest motiu van presentar les iniciatives els diputats i senadors socialistes.

Va afegir que “és injust que a Benidorm se’l tracte així. La senyora Boning (PP) i l’alcalde de Benidorm podrien telefonar a Gènova perquè acaben amb aquesta discriminació”.

Comparteix

Icona de pantalla completa